De ce trebuie sa faci igienizarea aparatului de aer conditionat din locuinta ta

Igienizare aparat de aer conditionat Intr-o prima faza, achizitia unui aparat de aer conditionat are la baza nevoia de a ajusta temperatura aerului la un nivel optim, mai ales in anotimpul calduros. Prin ajustarea temperaturii, se elimina disconfortul termic care are un impact negativ asupra organismului uman, prin starile de oboseala prelungita si stresul pe care il genereaza.

»Mai mult...«

Ce este tehnologia INVERTER si de ce este importanta la achizitia unui aparat de aer conditionat

Tehnologia INVERTER Aparatele de aer conditionat care prezinta tehnologia INVERTER sunt considerate superioare din punct de vedere al consumului energetic in raport cu aparatele de aer conditionat traditionale (fara INVERTER). Si, totusi, ce inseamna INVERTER si cum functioneaza?

»Mai mult...«

4 motive sa faci revizia aparatului de aer conditionat din locuinta ta

Revizie aparate de aer conditionat Revizia aparatului de aer conditionat este o etapa necesara ce are un caracter de normalitate in viata oricarui aparat de aer conditionat si este realizata pentru a asigura o buna functionare a sistemului in conditii optime, pe o durata de timp cat mai indelungata. Totodata, realizarea procedurilor care tin de revizia si mentenanta aparatului de aer conditionat denota o viziune optima asupra conservarii proprietatilor aparatului, iar o indeplinire a procedurilor la timp conduce la evitarea situatiilor neplacute si disconfortul cauzat de o functionare greoaie sau chiar deloc a aparatului.

»Mai mult...«

Tipuri de aparate de aer conditionat

Tipuri de aer conditionat In prezent, exista foarte multe modele si tipologii de aparate de aer conditionat, diversitate care este augmentata si de existenta unui numar relativ mare de producatori de astfel de sisteme. In aceste conditii, persoana care doreste sa isi achizitioneze un aparat de aer conditionat este pusa in situatia de a face o documentatie temeinica in mod necesar, cu privire la caracteristicile fiecarui tip, pentru a alege un aparat care sa se plieze pe cerintele spatiului unde urmeaza sa fie amplasat, studiu pe care trebuie sa il faca fie in mod individual sau asistata de un specialist in domeniu. Cu toate acestea, aparatele de aer conditionat pot fi impartite in cateva grupe principale:

»Mai mult...«

Principiul de functionare al aparatelor de aer conditionat

Aer conditionat de tip split Aparatele de aer conditionat cele mai comune si mai des intalnite sunt cele de tipul split. Termenul "split" provine din limba engleza si poate fi explicat prin termeni ca: "impartit", "divizat", "despicat" etc. Cu alte cuvinte aparatele de aer conditionat de tipul split se numesc astfel pentru ca sunt "impartite" in doua unitati: (1) unitatea exterioara, si (2) unitatea interioara.

Avand in vedere ca acest tip este unul dintre cel mai des intalnite modele, vom explica in cele ce urmeaza principiul de functionare al aerului conditionat avand in vedere un sistem split.

»Mai mult...«Testimoniale  

"I-am solicitat pe cei de la FrigoMac pentru montajul aparatelor conditionate pe care le-am luat pentru acasa si sunt bucuros pentru alegerea pe care am facut-o. Au venit foarte echipati cu instrumente si au dat dovada de multa pricepere. Au facut o treaba foarte buna in timp util."

Mihai Ionita, Voluntari

»Mai mult...«

Contact      Facebook Twitter Linkedin G+

Frigo Mac SRL

Str. Heliade Între Vii, Nr. 8
Sector 2, Bucuresti, ROMANIA
(in incinta SC Mobest SA)

Telefon:
+4031.432.87.91 | +40766.051.280

Email:
office@frigomac.ro

Formular comanda