FrigoMac: service aer conditionat autorizat

FRIGOMAC: despre noi Suntem o echipa tanara si dinamica orientata spre atingerea obiectivelor cu respectarea celor mai exigente cerinte specificate de clientii nostri. Suntem constienti ca intr-un mediu extrem de competitiv experienta acumulata si calitatea lucrului bine facut fac diferenta. Experienta noastra vasta in montarea de aere conditionate, reparatii si mentenanta, precum si atentia la calitatea serviciului realizat ne recomanda ca un partener de incredere in gasirea de solutii pentru problemele care implica confortul termic al locuintelor si spatiilor inchise.

Indeplinim serviciile solicitate avand in vedere satisfactia clientilor nostri. O relatie de afaceri reusita este aceea in care ambele parti sunt castigatoare.

De aceea, valorile pe care le promovam sunt:

  • Calitate si profesionalism;
  • Promptitudine;
  • Seriozitate si respect.

Oferta noastra de servicii

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

FrigoMac, service aer conditionat autorizat, efectueaza lucrari de montaj, reparatii si mentenanta oriunde in Bucuresti si imprejurimi. Oferim consultanta cu privire la proiectul de racire a locuintei personale si realizam scheme de instalare aer conditionat performante din punct de vedere al functionalitatii si consumului energetic. Desi montajul standard este cea mai raspandita forma de instalare a aerului conditionat, specialistii nostri asigura cu succes implementarea de proiecte complexe de racire pentru locuinta, care necesita sisteme de aere conditionat multi-split, duct, caseta etc.

Stabileste aici o programare cu unul dintre specialistii nostri pentru a gasi solutia personalizata de conditionare a aerului in locuinta personala.

FrigoMac: Service autorizat de montaj si distributie aparate de aer conditionat

FRIGOMAC: Distribuitor autorizat de aparate de aer conditionat Din dorinta de a oferi un serviciu profesional de instalare aer conditionat, FrigoMac a devenit distribuitor autorizat in comercializarea si montajul unor brand-uri importante de aparate de aer conditionat, mai exact: FUJITSU, GREE, YAMATO si DAIKIN (gama FTXV-AB / RXV-AB), brand-uri renumite pentru calitatea si fiabilitatea in timp a produselor comercializate.

Autorizatia de distribuitor primita este parte a angajamentului FrigoMac, atat fata de beneficiar cat si fata de producator, de a oferi, ca de fiecare data, aceleasi servicii calitative in montajul fiecarui aparat de aer conditionat.

Totodata, aceasta autorizare, dar si experienta acumulata pana in prezent, ne recomanda a fi un consilier pertinent pentru alegerea solutiei optime de climatizare pentru fiecare beneficiar in parte, in functie de necesitati.

Vezi autorizatia pentru comercializare si instalare »

Testimoniale  

"I-am solicitat pe cei de la FrigoMac pentru montajul aparatelor conditionate pe care le-am luat pentru acasa si sunt bucuros pentru alegerea pe care am facut-o. Au venit foarte echipati cu instrumente si au dat dovada de multa pricepere. Au facut o treaba foarte buna in timp util."

Mihai Ionita, Voluntari

»Mai mult...«

Contact      Facebook Twitter Linkedin G+

Frigo Mac SRL

Str. Heliade Între Vii, Nr. 8
Sector 2, Bucuresti, ROMANIA
(in incinta SC Mobest SA)

Telefon:
+4031.432.87.91 | +40766.051.280

Email:
office@frigomac.ro

Formular comanda