Asiguram reparatii aer conditionat
cu promptitudine si eficienta

Frigomac: oferim reparatii aer conditionat Desi aerele conditionate sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de timp, uneori apar defectiuni nedorite care pericliteaza buna functionare a aparatelor, defectiuni care necesita asistenta de specialitate pentru a putea fi remediate in mod corect.

Cu toate acestea, riscul de defectare a aparatului de aer conditionat poate fi minimalizat daca se tine cont de efectuarea cu regularitate a reviziilor tehnice cu caracter obisnuit.

Oferta reparatii aer conditionat

Realizam reparatii aer conditionat, pentru a restabili proprietatile si caracteristicile aparatelor care au fost afectate de defectiuni si va oferim:

 • Consultanta gratuita cu privire la pastrarea si remedierea aparatului conditionat defect sau inlocuirea sa definitiva. Indrumare cu privire la piesele care sunt defecte si necesita inlocuire;
 • Servicii calitative pentru remedierea problemelor care se ivesc la aparatele de aer conditionat prestate de specialisti cu vasta experienta in domeniu.

Pret reparatii aer conditionat

Produse / Servicii

Pret Ron (fara TVA)

UM

  » Constatare 80 buc
  » Curatare profesionala 120 buc
  » Revizie aer conditionat 120 buc
  » Incarcare agent frigorific 200 litru
  » Inlocuire furtun condens 150 buc
  » Prelungit furtun condens (0,5 - 1 m) 75 buc
  » Manopera relocare unitate exterioara 250 buc
  » Manopera relocare unitate interioara 200 buc
  » Refacere conectica 100 buc
  » Schimbat senzor unitate interioara 110 buc
  » Schimbat condensator unitate interioara 120 buc
  » Schimbat condensator unitate exterioara 160 buc

Alege un serviciu calitativ de reparatii aer conditionat.
Creste durata de viata a aparatului tau de aer conditionat!

Simptome ce atesta defectiuni ale aerului conditionat:

In masura in care unul sau mai multe simptome apar la aerul conditionat, este indicat sa fie solicitat ajutorul unei echipe de specialisti pentru eventuale reparatii ale sistemului.

 • Aparatul de aer conditionat este mult prea zgomotos;
 • Incapacitatea aerului conditionat de a sta pornit sau are o pornire greoaie;
 • Aparatul nu raceste temperatura aerului in interior.

Cand se inlocuieste aparatul vechi de aer conditionat:

Decizia de a inlocui aerul conditionat se ia in functie de mai multi factori:

 • Aparatul de aer conditionat este mai vechi de 10 ani. In acest caz, chiar daca reparatia se poate efectua, aceasta nu mai este eficienta intrucat este mai utila achizitionarea unui aparat de generatie noua care consuma cu pana la 30% mai putina energie. Diferenta de pret platita pentru achizitia aparatului nou se amortizeaza intr-un timp relativ scurt printr-un consum mai mic de electricitate;
 • Creste substantial factura de energie electrica. Aparatele de aer conditionat sunt foarte mari consumatoare de energie electrica. Cu cat acestea sunt mai vechi, cu atat consumul de energie creste si implicit efortul financiar;
 • Randament scazut. Daca echipamentul de aer conditionat functioneaza de ore bune si nu se simte nici o diferenta de temperatura in incapere, inseamna ca un specialist trebuie sa verifice functionalitatea acestuia.

Probleme frecvente pentru aerul conditionat:

Anumite probleme care nu atesta o defectiune a aparatului conditionat pot fi cu usurinta remediate, chiar si fara interventia unui specialist:

 • Nu raceste. Acest fapt se poate cauza datorita lipsei de Freon, de cele mai multe ori, dar pot fi si alte cauze, cum ar fi: condensatorul compresorului defect, compresor defect, ventilator nefunctional;
 • Miroase urat. Un echipament de climatizare incepe sa emane un miros neplacut atunci cand acesta functioneaza intr-un mediu toxic sau atunci cand verificarea acestuia nu s-a facut de foarte mult timp sau niciodata. Praful impreuna cu umiditatea existenta in timpul verii pe vaporizatorul aerului conditionat, duc la blocarea fantelor din interiorul splitului, la dezvoltarea de microbi si mucegaiuri, precum si la scaderea randamentului;
 • Curge apa in casa. Acest lucru este posibil atunci cand scurgerea se obtureaza cu mizeria acumulata in timp sau cand un factor extern intervine asupra echipamentului de climatizare (de exemplu: reabilitarea blocului, lucrari de fatada etc.).

Testimoniale  

"Am echipat toata cladirea de birouri cu aer conditionat cu ajutorul firmei FrigoMac. Desi a fost o lucrare complexa, cu montare de multi-split-uri si casete pe mai multe nivele, sunt multumit de cum functioneaza acum intreg sistemul de aer conditionat si de calitatea executiei."

Radu Ilie, Bucuresti

»Mai mult...«

Contact      Facebook Twitter Linkedin G+

Frigo Mac SRL

Str. Heliade Între Vii, Nr. 8
Sector 2, Bucuresti, ROMANIA
(in incinta SC Mobest SA)

Telefon:
+4031.432.87.91 | +40766.051.280

Email:
office@frigomac.ro

Formular comanda