Asiguram reparatii aer conditionat cu promptitudine si eficienta


Reparatii aer conditionat

Desi aerele conditionate sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de timp, uneori apar defectiuni nedorite care pericliteaza buna functionare a aparatelor, defectiuni care necesita asistenta de specialitate pentru a putea fi remediate in mod corect.

Cu toate acestea, riscul de defectare a aparatului de aer conditionat poate fi minimalizat daca se tine cont de efectuarea cu regularitate a reviziilor tehnice cu caracter obisnuit.


Un serviciu PROMPT si CALITATIV

Consultanta profesionala GRATUITA

Oferta COMPLETA de servicii pentru aere conditionate

Solutii ECONOMICE pe termen lung


Oferta reparatii aer conditionat

Realizam reparatii aer conditionat, pentru a restabili proprietatile si caracteristicile aparatelor care au fost afectate de defectiuni si va oferim:

 1. Consultanta gratuita cu privire la pastrarea si remedierea aparatului conditionat defect sau inlocuirea sa definitiva.
 2. Identificare probleme si piese care sunt defecte si necesita inlocuire;
 3. Servicii calitative pentru remedierea problemelor care se ivesc la aparatele de aer conditionat prestate de specialisti cu vasta experienta in domeniu.
Curatare aer conditionat

Pret reparatii aer conditionat

Pret RON
Fara TVA

UM

Reparatii aer conditionat

Constatare

150

buc.

Curatare profesionala tip split

180

buc.

Curatare profesionala tip caseta / coloana / duct

450

buc.

Curatare profesionala pompa de caldura

500

buc.

Revizie aer conditionat

250

buc.

Incarcare agent frigorific

300

litru

Inlocuire furtun condens

250

buc.

Prelungit furtun condens (0,5 - 1 m)

200

buc.

Manopera relocare unitate exterioara

450

buc.

Manopera relocare unitate interioara

350

buc.

Refacere conectica

180

buc.

Schimbat senzor unitate interioara

150

buc.

Schimbat condensator unitate interioara

180

buc.

Schimbat condensator unitate exterioara

250

buc.


Alege un serviciu calitativ de reparatii aer conditionat. Creste durata de viata a aparatului tau de aer conditionat!

In masura in care unul sau mai multe simptome apar la aerul conditionat, este indicat sa fie solicitat ajutorul unei echipe de specialisti pentru eventuale reparatii ale sistemului.

 • Aparatul de aer conditionat este mult prea zgomotos;
 • Incapacitatea aerului conditionat de a sta pornit sau are o pornire greoaie;
 • Aparatul nu raceste temperatura aerului in interior.

Decizia de a inlocui aerul conditionat se ia in functie de mai multi factori:

 • Aparatul de aer conditionat este mai vechi de 10 ani. In acest caz, chiar daca reparatia se poate efectua, aceasta nu mai este eficienta intrucat este mai utila achizitionarea unui aparat de generatie noua care consuma cu pana la 30% mai putina energie. Diferenta de pret platita pentru achizitia aparatului nou se amortizeaza intr-un timp relativ scurt printr-un consum mai mic de electricitate;
 • Creste substantial factura de energie electrica. Aparatele de aer conditionat sunt foarte mari consumatoare de energie electrica. Cu cat acestea sunt mai vechi, cu atat consumul de energie creste si implicit efortul financiar;
 • Randament scazut. Daca echipamentul de aer conditionat functioneaza de ore bune si nu se simte nici o diferenta de temperatura in incapere, inseamna ca un specialist trebuie sa verifice functionalitatea acestuia.

Anumite probleme care nu atesta o defectiune a aparatului conditionat pot fi cu usurinta remediate, chiar si fara interventia unui specialist:

 • Nu raceste. Acest fapt se poate cauza datorita lipsei de Freon, de cele mai multe ori, dar pot fi si alte cauze, cum ar fi: condensatorul compresorului defect, compresor defect, ventilator nefunctional;
 • Miroase neplacut. Un echipament de climatizare incepe sa emane un miros neplacut atunci cand acesta functioneaza intr-un mediu toxic sau atunci cand verificarea acestuia nu s-a facut de foarte mult timp sau niciodata. Praful impreuna cu umiditatea existenta in timpul verii pe vaporizatorul aerului conditionat, duc la blocarea fantelor din interiorul splitului, la dezvoltarea de microbi si mucegaiuri, precum si la scaderea randamentului;
 • Curge apa in casa. Acest lucru este posibil atunci cand scurgerea se obtureaza cu mizeria acumulata in timp sau cand un factor extern intervine asupra echipamentului de climatizare (de exemplu: reabilitarea blocului, lucrari de fatada etc.).

Testimoniale clienti